loading

25 éves az Autentik Csoport

Nyereményjáték részvételi feltételei és szabályzata:

 

1. A „25 éves az Autentik Csoport” nyereményjáték (továbbiakban nyereményjáték, illetve játék) szervezője: Autentik Kft. (Székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 2. adószám: 11123693-2-08) (továbbiakban Szervező)

 

2. Nyereményjáték résztvevői:

Minden azon 18 évet betöltött természetes, jogi személyiség és jogi személyiség nélküli szervezet, mely az alábbi játékszabályzatot elfogadja és a részvételi adatlapot hiánytalanul kitölti. Nem jogosultak részt venni a játékban az Autentik Csoport telephelyeinek alkalmazottjai és mindezen személyek Ptk. 8:1. § szerinti közeli hozzátartozói.

 

3. Nyereményjáték időtartama:

2018. június 14. - 2018. december 31.

 

4. Részvételi feltételek:

A résztvevőnek minősül az, aki 2018.06.14. és 2018.12.31. közötti időszakban az Autentik Csoport telephelyein új autót vásárol és a felmerülő költségeit határidőre kiegyenlíti.

 

5. A „25 éves az Autentik Csoport” nyereményjáték részletei és feltételei:

5.1 A Szervező 2018. június 13-val hirdetni kezdi a „25 éves az Autentik Csoport” elnevezésű nyereményjátékát nyomtatott és online médiumokon keresztül.

5.2 Amennyiben a játékosok a nyereményjáték ideje alatt új autót vásárolnak (új autó megrendelőjét aláírják, foglalót befizetik) az Autentik Csoport telephelyein, akkor jogosulttá válnak a játékban való részvételre. Ezt követően tölthet ki részvételi ívet, amin személyes adatai megadásával jelentkezik a nyereményjátékra.

5.3 Több új autó vásárlása esetén, mindegyik új gépjármű után jogosult a játékban való részvételre.

5.4 A játékos a részvételi ív kitöltésével a játékszabályzatot teljeskörűen elismeri és magára vonatkozóan érvényesnek tekinti.

5.5 A Szervező a nyereményjáték végén összesíti az érvényes jelentkezéseket és véletlenszerű eljárással kisorsolja a nyertest. A részvételi ívek egy letakart és ez által nem belátható dobozból lesznek véletlenszerűen kihúzva.

A sorsolás videófelvétellel dokumentálásra kerül. A nyertes az Autentik Csoport összes Facebook oldalán kerül kihirdetésre és ez után lesz személyesen értesítve. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik a nyereményéért az értesítést követő 72 órán belül, akkor a nyereménye újra kisorsolásra kerül a játékban maradt résztvevők között.

 

Összesítés időpontja: 2019.01.15.

Sorsolás időpontja: 2019.01.18.

 

5.6 A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, és egyéb változtatásokra. Ezek módosítását a Szervező az Autentik Csoport Facebook oldalain publikálja. A résztvevők felelősége, hogy ezekről a feltételekről időben tájékozódjon.

5.7 A nyereményt a nyertes kizárólag személyesen vehetik át az Autentik Csoport egyik telephelyén.

 

6. Résztvevő telephelyek listája és címe:

Mosonmagyaróvár – Autentik Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 2.

Csorna – Oriens Kft. 9300 Csorna, Soproni u. 109.

Tatabánya – Autental Kft. 2800 Tatabánya, Győri út 37.

Győr – Autentik Motor-Car Kft. 9012 Győr, Mérföldkő út 1.

Sopron – Orientik Motor-Car Kft. 9400 Sopron, Győri út 42.

 

7. Nyeremény:

1 tengerparti utazás 2 főre

 

8. Nyertesek értesítése, Nyeremény átadása

8.1 A Szervező a játék végén (fentebb megjelölt időpontban) összesíti azaddig beérkező jelentkezéseket és sorsolást tart, ami során véletlenszerűen választ ki egy résztvevőt.

8.2 A Szervező a Játék eredményét a sorsolást követő 48 órán belül a Facebook oldalon posztban közzéteszi. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Játékos vezeték és utóneve is megjelenik, amelyhez valamennyi Játékos a Játékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul. A kapcsolatfelvétel a nyertesekkel a megadott e-mail címen, illetve telefonon történik.

 

9. Adatkezelés és adatvédelem:

9.1 A játék adatkezelője az Autentik Csoport adott telephelye, ahol az új autó vásárlása fizikailag megtörténik.

9.2 Az adatkezelés jogalapja az Érintett hozzájárulása a 2016/679. számú EK rendelet 6. cikk (a) pontja) alapján. A hozzájárulás bármikor és akár kommunikációs csatornánként is visszavonható, és a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. A részvétellel a játékszabályzatot elfogadottnak minősíti a résztvevő. A kezelt személyes adatok köre:

·         név

·         cím

·         mobil telefonszám

·         e-mail cím

9.3 Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai marketing célú kezelésének megszüntetését, illetve azok törlését emailben az adatvedelem@autentik.hu e–mail címen, vagy a következő címekre küldött levélben:

Mosonmagyaróvár – Autentik Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 2.

Csorna – Oriens Kft. 9300 Csorna, Soproni u. 109.

Tatabánya – Autental Kft. 2800 Tatabánya, Győri út 37.

Győr – Autentik Motor-Car Kft. 9012 Győr, Mérföldkő út 1.

Sopron – Orientik Motor-Car Kft. 9400 Sopron, Győri út 42.

(Adatkezelés címszóra)

9.4 A részvételi ív kitöltésével csak a nyereményjátékon vesz részt a résztvevő. A marketingkommunikációs hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével határozza meg, hogy az Autentik Csoport telephelyei az általa forgalmazott márkákkal kapcsolatos információkkal, újdonságaival, vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival kapcsolatos anyagokat kíván-e kapni és ha kíván, akkor milyen csatornánk keresztül.

9.5 Adatait az Autentik Csoport telephelyei kizárólag az adatkezelési nyilatkozatban megjelölt csatornákon használhatja fel marketing célú ügyfél tájékoztatásra.

9.6 Az Érintett hozzájárulási nyilatkozatának példányát a Autentik Csoport adott telephelye tárolja, ahhoz az Autentik Csoport szervezetén belül kizárólag az Érintettet kiszolgáló ügyintéző és a marketing munkatárs fér hozzá. Adatfeldolgozót jelenleg nem alkalmazunk. Az Érintett személyes adatai nem kerülnek továbbításra harmadik személy részére.

 

10. Vegyes rendelkezések

10.1 A Szervező az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a Szervező fenntartja magának.

10.2 A garantált ajándék készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

10.3 Egy résztvevő kizárólag egy darab utazásra lehet jogosult.

10.4 A Szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalanság, visszaélés vagy ezek gyanúja esetén a játékból bárkit kizárjon.

 

Kapcsolat: A nyereményjátékkal kapcsolatban felmerülő egyéb kérdéseikkel forduljanak az Autentik Csoport marketing osztályához: marketing@autentik.hu

 

A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem az Autentik Csoport telephelyei részére történik. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Játék megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

 

This promotion is in no way sponsoredendorsed or administered by or associated with Facebook.

Mosonmagyaróvár, 2018. június 13.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére